Ο Κουμπάρος κ η Κουμπάρα

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2005

Οταν βλέπω αεροπλάνο...


Μου 'ρχεται να σας τη κάνω και να εξαφανιστώ! Ακριβώς, αγαπημένοι, αφήνω το κουμπαρούλλλη μόνο και πάω να γιορτάσω τα Χριστούγεννα. Μη θλίβεστε όμως, γιτί τουλάχιστον ο αποχαιρετισμός θα είναι extra glam μιας που σήμερα ο Χώρος 94.duo έχει RnB party στο Jasmine.
Be there or be square!!!

1 Comments:

 • Διότι αν είναι βλάκας ο άλλος... τελείωσε! Είναι βλάκας.

  Πάντα κάτι γίνεται και γ*α*μ*ι*έ*τ*α*ι ο Δίας ο ευνούχος. (έβαλα asterisks για το censorship)

  Ζητάω πολλά μήπως? Και πάνω που είπα να ξεπεράσω τη μιζέρια που τρέφω για την ελληνική διασκέδαση (βλ. γαβ γαβ)!
  Όλα καλά είναι τελικά έπεισα τον εαυτό μου! Όλα είναι για τον άνθρωπο που λέει και ο μπαμπάς (γεια σου μπαμπά! που δεν έχω λεφτά είναι από την κόκα?)!

  Και dari dari, και το της κορμάρας σου ο μύθος (που τα σπάει παρεπιπτόντως), και το psycedelic trance-goa-πριονίδι-4-everyone, και το head-μπαγκινγκ(για να σκάσει η σαψάλω)!!! και ο Καπράνος, και η Norah, και ο Elvis!!! Ποικιλία θέλει η ζωή... Κάθε πράμα στο καιρό του και τον Αύγουστο ο κολιός (Ιώργος Ζαμπέτας)!

  Αλλά το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο θεός/παπάς! που λέει και μία παροιμία. Και μιας και είμαι Έλληνας ωρέ πρέπει να γκρινιάξω και λίγο. Είπαμε να ακούσουμε και ελληνικά να κουνηθούμε λίγο να σπάσει το χειλάκι μας. Βγήκα μία, δύο, τρεις... Ας πούμε καλά μέχρι εδώ.

  Μη το ξεφτυλίσουμε όμως κιόλας σκέφτηκα! Και πήγα στο RnB Party μπας και δω καμιά από εκείνες που έχουν οι έγχρωμοι στα videoclip τους (πλάκα κάνω, στη πραγματικότητα είμαι υπεράνω και πήγα για τη μουσική!). Και ενώ η βραδιά κυλά ευχάριστα με εξαίρεση κάποιες μικρές παραφωνίες, ζητάει ο ιδιοκτήτης να το γυρίσουν τα παιδία σε... guess what?!?

  ΝΤΙΡΙΝΤΑΧΤΑ!!!

  Now guess why?!?

  Γιατί θα φύγει ο κόσμος λεει!!! Που σιγά μη ξαναείδε 150 άτομα, ημέρα Πέμπτη στη τρύπα του ο μανάβης! Ούτε με ελληνική βραδιά!!!

  -Βρε ουστ!

  Δε φταίω εγώ γιατρέ που μου τη σπάνε τα ελληνικά! Είναι που όπου τα ζητάω τα βρίσκω και όπου δεν τα ζητάω με βρίσκουν αυτά!
  Γιατί να μου αρέσει η μουσική? ε? γιατί? δεν γινόταν να είμαι από εκείνους τους χαρούμενους και ευτυχισμένους ανθρώπους που δεν την ψάχνουν, ακούνε ότι πέσει στα χέρια τους, μπορούν να την αγνοήσουν μέσα σ'ένα μαγαζί και που στη πιο κουλτούρα τους ακούνε ambient-chillout-cafedel*whatever-budhha1-budhha2-budhha3-budhha4-budhha5-budhha6 που τους έγραψε ο ψαγμένος φίλος τους ο μίτσος που τα παίρνει από τον johnny που είναι dj στις χάντρες.

  By Anonymous Anestis, at 4:52 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home