Ο Κουμπάρος κ η Κουμπάρα

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2005

Χαρμολύπη


Ταιριαστή λέξη για την Πρωτοχρονιά δε νομίζετε;! Από τη μια, αυτά τα λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου που κρατάς μόνο για σενα, για τον απολογισμό, για το αντίο σε φίλους που έχασες, σε έρωτες που ξέγραψες, για τις τελείες που έβαλες και για δυο λόγια με τα αγαπημένα πρόσωπα που έφυγαν αφήνωντας ένα κενό στη ζωή σου που μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο. Από την άλλη με το ξημέρωμα της καινούργιας χρονιάς, το μυαλό σου κατακλύζεται από όνειρα και καινούργιους στόχους. Τρως πρωινό και δίνεις υποσχέσεις που ξέρεις οτι δε θα κρατήσεις (θα τρώω σωστά, θα κάνω γυμναστική, θα διαβάζω...) αλλά με μαγικό τρόπο όλα σου φαίνονται πιθανά ένα τέτοιο πρωί.
Καλή χρονιά λοιπόν αγαπημένοι....

Κουμπάρε....
θα πούμε και τα ζώδια της χρονιάς στη πρώτη εκπομπή έτσι;
Kisses

2 Comments:

 • Ναι μεν αλλά...

  Συγγνώμη κιόλας αλλά κάπως κλισέ το post σου κουμπάρα! Δε μιλάω αντικειμενικά αλλά με τη ψυχοδιάθεση που έχω αυτή τη στιγμή! Η οποία είναι i'll do my best but i'm only human σε συνδιασμό με que sera sera, whatever will be will be...

  Και ειλικρινά φέτος δε έχω όρεξη για απολογισμό. Αρκετά για φέτος. Απλά στην αλλαγή θα ευχηθώ νοερά μέσα από τη ψυχή μου και με τα πιο αγνά αισθήματα όχι πια δάκρυα (βλ. johnson baby shamboo/την επνεύστηκα στο μπάνιο αυτή την ευχή!!!) για όλο το κόσμο και μετά θα σκεφτώ τι να βάλω για να βγω ενώ παράλληλα θα μετρώ πόσα φιλιά θα δεχθώ από αγαπημένα πρόσωπα το επόμενο 24ωρο... Διότι η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα! Κι έτσι θέλω να ζήσω, απλά!

  Όσο για τα όνειρα... Καλό είναι να ονειρεύεσαι, ελεύθερα! Σχετικά με τους στόχους όμως θέλει λίγο περισσότερη προσοχή! Καλή τύχη σε όλους μας!

  Χαρούμενη παραμονή!

  By Anonymous anestis, at 8:59 μ.μ.  

 • Κολλητούλη γεια!

  Κουμπαρα, εννοείται ότι θα πούμε τα ζώδια. Ας έρθει εκείνη η ώρα πρώτα ο Θεός...

  By Anonymous Κουμπάρος, at 4:39 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home